Menu

Over Slimpie

Slimpie bedenkt en verkoopt de lekkerste suikervrije smaaksensaties. Een compleet assortiment limonadesiropen, snoep en waterijs. Ons motto: superlekker suikervrij!

Alle Slimpie producten bevatten 0% suiker en de siropen zelfs 0% calorieën. Daarnaast zijn alle producten vrij van gluten en lactose. Zo wordt verantwoord genieten wel heel verleidelijk!

Een compleet assortiment

In 2001 verkocht Slimpie drie soorten limonadesiroop. Inmiddels hebben we acht verrukkelijke smaken. Ons assortiment bestaat daarnaast uit suikervrij snoep (spekkies en lollies) en suikervrij waterijs (proef de smaken aardbei, cola, citroen en sinaasappel). Voor de groothandel en bijvoorbeeld sportverenigingen hebben we speciale grootverpakkingen limonadesiroop.

39 glazen uit één fles!

Wist je dat je uit één fles Slimpie siroop bijna 8 liter suikervrije limonade haalt? Dat zijn wél 39 glazen! Minstens 9 glazen meer dan bij andere limonademerken, door onze unieke mengverhouding van 1:11. Daarmee is Slimpie niet alleen de superlekkerste, maar ook de superslimste suikervrije siroop. Want: lekker én voordelig. En: zoveel smaak, daar kan geen suiker tegenop. Limonade voor iedereen dus: je buurmeisje, je moeder, je opa, je collega’s… het houdt niet op!

Slimpie: Ook maatschappelijk verantwoord

Slimpie past perfect in een lifestyle zonder of met zo weinig mogelijk suikers, heel verantwoord dus. Maar Slimpie is ook maatschappelijk betrokken, met open oog en oor voor de samenleving. Zo heeft de Fanclubdag in het teken van Spieren voor Spieren gestaan; hield Slimpie een knuffel Toet spaaractie voor CliniClowns; sponsorde Alpe d’Huzes; hield een spaaractie voor de KiKa beer en is al jaren trouwe sponsor van de Run for KiKa. Slimpie staat dus midden in de maatschappij en draagt graag aan goede doelen een steentje bij.

RunforKiKa_logo_RGB
alpe-dhuzes
clini-clowns
kika

Steeds op zoek naar nieuw smaaksucces

Slimpie is innovatief en zoekt steeds naar nieuwe, succesvolle suikervrije producten. Pas als een Slimpie product écht in de smaak valt, verschijnt het in de supermarkt. Slimpie is erg geïnteresseerd in de meningen en suggesties van haar consumenten en neemt die ook graag mee in de productontwikkelingen. Heb jij een goed idee voor Slimpie? Stuur ons een e-mail.