Run voor KiKa

Bekijk onze goede doelen & acties

Zo heeft de Fanclubdag in het teken van Spieren voor Spieren gestaan, sponsorden we Alpe d’Huzes, hielden we een knuffel Toet spaaractie voor CliniClowns, organiseerden we een spaaractie voor de KiKa beer en zijn we al jaren trouwe sponsor van de Run for KiKa.

Kika

Kika

KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij, werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is om de genezingskans te vergroten. Daar zetten wij ons graag voor in, bijvoorbeeld met onze KiKa spaaractie. Consumenten konden middels actieflesjes sparen voor de KiKa knuffelbeer. Een bepaald percentage per actieflesje ging naar KiKa. Uiteindelijk werd een prachtig bedrag van maar liefst € 42.000 opgehaald voor KiKa. Op naar een genezingskans van 100%!

Meer over KiKa: https://www.kika.nl/

Run for Kika

Run for Kika

Slimpie is al jaren trouwe sponsor van de Run for Kika. Jaarlijks komen honderden mensen samen om voor het goede doel hard te lopen. Bij elke run worden ready to drink flesjes uitgedeeld en is onze stand aanwezig voor een lekker koud glas limonade. Alle jaren wordt er ook een prachtig bedrag gedoneerd!

Meer over Run for KiKa: https://www.runforkika.nl/

Stichting Doesgoed

Stichting Doesgoed

Slimpie is sinds 2023 vrienden van Stichting Doesgoed. Wij vinden het ontzettend belangrijk om regionaal maatschappelijk te ondernemen. De stichting motiveert bedrijven om een actieve bijdrage te leveren aan hun maatschappelijke omgeving. Op deze manier wordt de vraag van maatschappelijke organisaties en het aanbod van betrokken ondernemingen gemixt tot een perfecte match!

Meer over de stichting vind je op https://doesgoed.nl/.

CliniClowns

CliniClowns

Slimpie heeft meerdere keren een actie georganiseerd voor de CliniClowns. De CliniClowns bezoeken zieke kinderen en mensen met dementie, om ze weer een glimlach op het gezicht te toveren.

Bij onze knuffelactie konden mensen sparen voor mascotte Toet door drie actiedoppen te verzamelen. Met een kleine bijbetaling (donatie) kregen ze de knuffel dan thuisgestuurd. Slimpie doneerde per verkocht flesje 1% aan CliniClowns en verdubbelde daarnaast de donaties. In totaal heeft Slimpie tijdens deze actie € 28.500 opgehaald voor CliniClowns.

Tijdens onze WK-actie kon je een oranje CliniClowns neus scoren. Tevens maakte je met de leukste selfie kans op een Go Pro. Deze actie benadrukte iets wat zowel Slimpie als de CliniClowns belangrijk vinden: fun! We waren erg blij om € 30.000 euro aan de CliniClowns te kunnen overhandigen.

Meer over de CliniClowns: https://www.cliniclowns.nl/

Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren

Eén van de Fanclubdagen stond in het teken van Spieren voor Spieren, het goede doel dat samen spierziekten voor kinderen wilt verslaan. Slimpie fans konden gratis spelen in KidZcity, waarbij er door het spelen van bepaalde spellen ook door de fans een steentje bijgedragen kon worden voor het goede doel. Slimpie zorgde voor een mooie donatie voor onderzoek naar en behandeling van spierziekten.

Meer over Spieren voor Spieren: https://www.spierenvoorspieren.nl/

Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes

Slimpie sponsorde in het verleden de Alpe d’HuZes, het unieke sportevenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Op één dag beklimmen zo’n 5000 deelnemers maximaal zes keer de berg Alpe d’Huez, fietsend, hardlopend of wandelend. Tijdens deze dag werden er producten van Slimpie uitgedeeld om de lopers en rijders een steuntje in de rug te geven.

Meer over Alpe d’HuZes: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/