Slimpie siropen: Natuurlijk ook plantaardig

Iedereen moet van onze limonade kunnen genieten! Ook mensen die uit principe niets eten, drinken of gebruiken waar dierlijk materiaal in is verwerkt, ofwel veganisten. Daarom zijn wij het eerste limonademerk met uitsluitend vegan siropen in onze 650ml flessen, dus gemaakt zonder dierlijke ingrediënten of hulpstoffen. Naast onze siropen zijn onze lolly’s en waterijsjes ook geschikt voor vegans.

En nee, dat is helemaal niet zo vanzelfsprekend als je denkt… Wist je bijvoorbeeld dat het schildluisje vaak gebruikt wordt om voedingsmiddelen een kleurtje te geven? Dat is helemaal niet nodig, want er zijn genoeg diervriendelijke alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan kleurstoffen uit groenten! Zo kun je met een gerust hart je dorst lessen.

Vegan en glutenvrij 1
Vegan en glutenvrij 2

Glutenvrij assortiment

Alle Slimpie producten zijn geheel glutenvrij. Het is namelijk ons streven om iedereen, van jong tot oud, te laten genieten van alledaagse producten, zoals limonade, snoep en ijsjes. Als je gevoelig bent voor gluten weet je hoe lastig ‘genieten’ soms kan zijn; je moet namelijk continu labels checken en opletten. Het lijkt overal wel in te zitten…

Gelukkig zijn gluten helemaal niet nodig in veel voedingsproducten. Daarom hebben wij bij de ontwikkeling van onze producten gluten gelijk overboord gegooid. Leef je dus lekker uit op ons assortiment!

 

 

0% suiker & calorieën

0% suiker & calorieën

Laten we rebels beginnen als suikervrij merk: suiker is gewoon hartstikke lekker. Verslavend lekker zelfs, maar dat is juist het probleem… Wij bewijzen dat lekker ook anders kan!