• 2006

  Nieuwe smaken: Sinaasappel-Framboos en Granaatappel

  We horen in onze dromen het Nederlandse volk nog roepen: wij willen meer, wij willen meer! We kregen vaak berichtjes met het verzoek om nieuwe smaken. Daarom ontwikkelden we er nog twee: Sinaasappel-Framboos en Granaatappel. Met deze fruity feestnummers bestond het assortiment nu uit zes smaken.

  Nieuwe smaken: Sinaasappel-Framboos en Granaatappel
 • 2008

  De eerste Slimpie reclame op televisie

  Om een groter publiek te kunnen bereiken kwam in 2008 onze eerste televisiereclame live. In de commercial zie je suikerklontjes die stiekem een discotheek proberen binnen te komen, maar die zijn niet welkom in club Slimpie. Alleen het fruit mag op de dansvloer! Nickelodeon kreeg de eer voor deze mijlpaal, omdat we vooral kinderen wilden laten zien dat er een beter (en leuker) alternatief was voor hun favoriete frisdrank vol suiker.

  De eerste Slimpie reclame op televisie
 • 2009

  De Slimpie Fanclub gaat van start

  Op 1 januari van dit jaar werd dé plek voor alle Slimpie drinkers, supporters en lovers opgericht: onze Fanclub! Het werd mogelijk om met punten op de verpakkingen voor unieke cadeautjes te sparen. En geen club zonder mascotte: de altijd vrolijke Slimbee werd het gezicht van de fanclub.

  De Slimpie Fanclub gaat van start
 • 2010

  De allereerste consumentenactie

  Vanaf 2010 begonnen we met onze gezellige en creatieve consumentenacties! De eerste was de WK actie, waarbij je drie streepjescodes van Sinaasappel-Framboos moest verzamelen. Stuurde je deze op, dan ontving je kosteloos een schminkstift met de kleuren van de Nederlandse vlag. Hup Holland hup!

  De allereerste consumentenactie