• 2016

  Introductie Slimpie GO

  Met al die drukke levens anno 2016 werd het tijd voor iets wat het leven makkelijker zou maken. Geen saaie flesjes water meer in de trein of tijdens een dagje uit: gooi een Slimpie GO in je tas! Sterk geconcentreerde siroop voor onderweg, in de smaken Geel Fruit, Rood Fruit en Citrus.

  Introductie Slimpie GO
 • Sponsoring Run for KiKa

  Elk jaar rennen honderden mensen voor het goede doel tijdens de Run for KiKa. Dat vonden wij zo geweldig dat we in 2016 de Run sponsorden met ready-to-drink flesjes in KiKa stijl. Onze Sinaasappel-Framboos limonade om iedereens dorst te lessen na een topprestatie!

  Sponsoring Run for KiKa
 • 2017

  Dobberen op een Slimpie GO

  Je ging op vakantie in 2017 en nam mee… een luchtbed in de vorm van een Slimpie GO Citrus? Dit jaar was dat een realistische optie, want toen kon je er eentje winnen! Via een actiesticker op de fles kon je 1 van de 5.000 luchtbedden bemachtigen. Er werd zelfs een luchtbed gespot op Lombok, Indonesië!

  Dobberen op een Slimpie GO
 • Start productdemo’s op de winkelvloer

  In 2017 zijn we gestart met productdemo’s op de winkelvloer. Een Slimpie dispenser werd vanaf toen onbemand in de supermarkt geplaatst, zodat mensen gratis een bekertje limonade konden proeven. Overtuigd? Dan kon je gelijk gebruik maken van de actie om wat flessen in te slaan.

  Start productdemo’s op de winkelvloer
 • 2018

  Slimpie x Street Heroes actie

  Onze sportiefste actie tot nu toe! Met de Street Heroes actie kon je de unieke Foooty bij elkaar sparen óf winnen. De Foooty kun je overal mee naartoe nemen voor een potje voetbal, want het is opvouwbare bal! Drietal echte street heroes werden als ambassadeur van het merk ingezet om toffe content te maken.

  Slimpie x Street Heroes actie
 • Nieuwe smaak: Lemon

  Tegenwoordig één van de absolute fan favorites, maar in 2018 nog het nieuwe kindje in de klas: Lemon. Wie online boodschappen deed kreeg zelfs een sampleflesje van de nieuwe smaak cadeau. Maar aangezien het klasje zo wel erg vol werd moesten we helaas afscheid nemen van Mixed Fruit. Bye bye ‘bubblegum’!

  Nieuwe smaak: Lemon
 • 2019

  100% rPET flesjes

  Groot nieuws! In 2019 introduceerde Slimpie als allereerste merk in het siropenschap een 100% gerecyclede plastic verpakking. Zelfs onze ready-to-drink flesjes doen mee. Hiermee belasten we het milieu zo min mogelijk en gaan we spaarzaam om met grondstoffen. We willen altijd vooruitstrevend zijn met de dingen die we doen. Lees hier meer over onze 100% rPET verpakking.

  100% rPET flesjes
 • Nieuwe smaak: Bloedsinaasappel-Grapefruit

  Met recht werd een van onze uniekste smaken gelanceerd: Bloedsinaasappel-Grapefruit. Absoluut niet bitter, maar wel heerlijk fris. Een topper voor na het sporten!

  Nieuwe smaak: Bloedsinaasappel-Grapefruit
 • 2020

  Alle Slimpie limonade vegan

  Sommige Slimpie siropen waren al geheel plantaardig, maar sinds 2020 is ons hele siroopassortiment officieel vegan! We willen namelijk dat iedereen van onze limonade kan genieten, welke levensstijl iemand ook aanhangt. Wil je weten hoe het kan dat een siroop soms niet veganistisch is? Lees hier meer over onze vegan siropen.

  Alle Slimpie limonade vegan