• 2021

  Slimpie bestaat 20 jaar!

  In 2021 mochten we ons 20-jarig jubileum vieren. Al die tijd hebben we mogen innoveren met suikervrije siropen in alle maten, snoepgoed en waterijs. En leuk dat we het vonden! Op naar de volgende 20 jaar, wie weet waar we dan mee komen…

  Slimpie bestaat 20 jaar!
 • Nóg meer limonade uit een fles

  In dit jaar stapten we over naar een grotere siroopfles (maar nog altijd 100% gerecycled). Bigger isn’t always better, maar in dit geval klopt het als een bus! Want je haalt vanaf nu wél 39 glazen uit een Slimpie fles. Nog langer genieten van onze limonade dus. En we verslaan hiermee een aantal grote merken in het schap! Lees hier meer over de grotere fles.

  Nóg meer limonade uit een fles
 • 2022

  Logo: van rood naar groen

  Sinds Slimpie bestaat was het logo rood. Voor ons de kleur van actie en liefde voor het vak. Maar anno 2022 kwamen we er achter dat die kleur niet helemaal meer bij ons paste… Begrijp ons niet verkeerd, we houden nog steeds erg van wat we elke dag doen! Maar we wilden qua kleur en uitstraling een betere match met onze kernwaarden (promoten van een bewuste levensstijl voor jong & oud, minder suiker, meer bewegen, vegan, oog voor het milieu en de samenleving). Daarom is Slimpie vanaf nu groen!

  Logo: van rood naar groen
 • Opgefriste huisstijl & etiketten

  We pakten natuurlijk niet alleen het logo aan. Om Slimpie als merk de juiste uitstraling te geven werd de gehele huisstijl aangepakt, waaronder onze etiketten en website. Jolige fruitmannetjes zijn ontwikkeld per smaak om te laten zien dat we niet alleen voor bewust gaan, maar ook voor fun!

  Opgefriste huisstijl & etiketten
 • Nieuwe smaak: Watermeloen-Aardbei

  Vlak voor de zomer verrasten we met de zonnige nieuwkomer Watermeloen-Aardbei. Dorstlessend als een malle! En deze smaaksensatie misstaat ook zeker niet op een feestje. Iedereen kon van tevoren stemmen welke smaak je dacht dat het zou worden tijdens onze Raad & Win actie. Er werd maar liefst op 91 unieke rood fruitcombinaties gestemd! Maar Watermeloen-Aardbei kwam als winnaar uit de bus, met 13% van de stemmen.

  Nieuwe smaak: Watermeloen-Aardbei
 • 2023

  Nieuwe commercials

  In 2023 hebben we ontzettend hard gewerkt aan een super tof project! Wij hebben namelijk een te gekke brandvideo ontwikkeld, ‘Haal er méér uit met Slimpie’, én maar liefst vier verschillende commercials. Heb jij onze commercials al gespot?

  > Bekijk de nieuwe commercials hier!

  Nieuwe commercials
 • 2024

  Nieuwe smaak: Cactus-Appel

  In 2024 lanceerden we de nieuwe smaak Cactus-Appel! Een prikkelende combi van exotische cactus en sappige appel zorgt voor een unieke frisse kick.

  >Bekijk de smaak hier

  Nieuwe smaak: Cactus-Appel
 • Lancering Slimpie KidS siropen

  Speciaal voor de kleinste Slimpie liefhebbers kwamen er in 2024 maar liefst vier KidS siropen in het assortiment: Tutti Frutti, Peer-Perzik, Aardbei-Banaan en Multi Fruta. Stuk voor stuk afgestemd op de voorkeur van kinderen. En bijzonder: gezoet door het natuurlijke steviaplantje. Geen sugar highs, geen gaatjes, geen zorgen!

  > Bekijk KidS siropen

  Lancering Slimpie KidS siropen