• 2011


  1e editie van dé Fanclubdag

  Om Slimpie’s 10-jarige bestaan te vieren én onze waardering uit te spreken richting onze fans besluiten we in 2011 onze eerste fanclubdag te organiseren. Deze 1e editie vindt plaats in KidZcity, waar kinderen een hele dag gratis konden spelen. Zelfs mascotte Slimbee was in levende lijve aanwezig om de kids een grote knuffel te geven.

  1e editie van dé Fanclubdag
 • Nieuwe smaken: Bosvruchten en Mixed Fruit

  Tijdens de 1e fanclubdag konden onze fans ook twee nieuwe limonadesmaken proeven: Bosvruchten en Mixed Fruit. Vooral de laatste viel in de smaak en kreeg de bijnaam ‘Bubblegum’. Om ruimte te maken in het assortiment voor de nieuwkomers zwaaiden we Granaatappel en Appel uit.

  Nieuwe smaken: Bosvruchten en Mixed Fruit
 • Doorontwikkeling snoepgoed

  Bij Slimpie zijn we altijd bezig met vernieuwing. Het snoep dat we in 2003 lanceerden bliezen we in 2011 dan ook nieuw leven in. We verwelkomden lollies, spekjes en gummies. Natuurlijk allemaal 0% suiker!

  Doorontwikkeling snoepgoed
 • Comeback Granaatappel

  Eind 2011 kon je alweer een glas Granaatappellimo aan je lippen zetten. “Huh, maar ik heb toch net gelezen dat Granaatappel uit het assortiment ging?”, denk je nu. Bewijs dat wij heel goed luisteren naar onze klanten ;-). Supermarkten schreven ons aan met het dringende verzoek om de smaak tóch weer terug te brengen, want klanten zochten zich een ongeluk in de schappen naar hun favoriet.

  Comeback Granaatappel
 • 2012

  Ons steentje bijdragen

  Dit jaar staat in het teken van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Er wordt besloten vanaf nu jaarlijks een budget vrij te maken voor een goed doel. In mei startten we meteen sterk met een Spieren voor Spieren voetbalclinic, geleid door Louis van Gaal. Samenwerkingspartner is Procamp voetbalkampen, die we in de jaren erna ook sponsorden. 500 kinderen konden zich aanmelden voor deze sportieve dag en een balletje trappen met van Gaal en Slimbee op het KNVB complex in Zeist.

  Lees hier meer over onze goede doelen

  Ons steentje bijdragen
 • Start verkoop 5L cans

  We vonden dat Slimpie limonade niet alleen thuis gedronken hoeft te worden. Wat dacht je van sportkantines, speelparadijzen en de horeca? Juist op díe plekken was er behoefte aan een gezonder alternatief voor de gebruikelijke gesuikerde drankjes. In 2012 startten we dan ook met de verkoop van 5L cans.

  Start verkoop 5L cans
 • 2013

  Fanclubdag in het teken van Spieren voor Spieren!

  600 fans konden zich via onze nieuwsbrief aanmelden om weer een dag in KidZcity te spelen. De opbrengst van deze dag leverede een donatie op van ruim 15.000 euro!

  Lees hier meer over onze goede doelen

  Fanclubdag in het teken van Spieren voor Spieren!
 • Knuffelactie CliniClowns

  We zaten niet stil voor de goede doelen in 2013! Bij de CliniClowns actie kon je drie actiedoppen sparen en opsturen. Met een bijbetaling van € 2,50 werd knuffel Toet opgestuurd. 1% van de verkochte actieflesjes ging naar het goede doel. Met trots konden we een donatie overhandigen van €28.500.

  Lees hier meer over onze goede doelen

  Knuffelactie CliniClowns
 • Nieuw product: ready-to-drink

  Hoe handig is het als je Slimpie limonade al voorgemengd kunt kopen? Dat dachten wij ook! In dit jaar werd Slimpie ready-to-drink geïntroduceerd, een drinkpakje in de smaken Bosvruchten en Mixed Fruit.

  Nieuw product: ready-to-drink
 • 2014

  Fanclubdagen Julianatoren

  In 2014 werden onze fanclubdagen voor het eerst bij kinderpretpark Julianatoren gehouden, met het thema Halloween. Lekker griezelen met andere Slimpie fanaten, Slimbee, Jul en Julia! Er waren 750 entreekaarten gereserveerd voor leden van de Fanclub én nog eens 500 entreevouchers te winnen via unieke codes op onze siroopflessen.

  Fanclubdagen Julianatoren
 • Wat ziet je neus oranje!

  Tijdens het WK voetbal kleurde Slimpie dit jaar oranje voor de CliniClowns. Op de winkelvloer werden displays geplaatst met Slimpie siropen en oranje clownsneuzen. Bij aankoop van twee flesjes scoorde je een gratis neus, waardoor je tegelijkertijd het goede doel steunde. Een percentage van de verkoop ging naar CliniClowns, maar liefst € 30.000 in totaal!

  Lees hier meer over onze goede doelen

  Wat ziet je neus oranje!
 • Nieuwe smaak: Ice Tea Perzik

  Ons assortiment is in 2014 al behoorlijk groot! Maar er was best ruimte voor nog één extra smaak ;-). Dat werd Ice Tea Perzik, een vertrouwde smaak voor diegenen die als kind naar Zuid-Europa op vakantie gingen. Met deze toevoeging staat het scorebord al op acht smaken siroop: Sinaasappel, Framboos, Aardbei, Bosvruchten, Mixed Fruit, Sinaasappel-Framboos, Granaatappel en Ice Tea Perzik.

  Nieuwe smaak: Ice Tea Perzik
 • 2015

  Knuffelen met de KiKa-beer

  KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij, werd het verkozen goede doel in 2015. Je kon drie zegels sparen via onze verpakkingen en tegen betaling van € 2,95 kreeg je de fluffy KiKa-beer thuisgestuurd. Slimpie verhoogde dit bedrag naar € 5,95 per persoon, zodat we op een hele mooie donatie uitkwamen met z’n allen: € 41.779!

  Lees hier meer over onze goede doelen

  Knuffelen met de KiKa-beer
 • Ready-to-drink flesjes

  Er waren voor het gemak al drinkpakjes ontwikkeld voor in de schappen, maar we wilden ook iets praktisch maken voor amusementsparken! De handzame 200ml flesjes werden geboren en als eerste geïntroduceerd in kinderpretpark Julianatoren, met mascottes Jul en Julia op het etiket. Nergens waar je zoveel dorst krijgt als in de Tollende Muis of De Hoge Hoed!

  Ready-to-drink flesjes
 • Audities voor een tweede commercial

  Dit keer wilden we het anders aanpakken… Daarom mochten jonge Slimpie fans auditie komen doen voor de tweede commercial. De energie & het enthousiasme spatte er vanaf! Bekijk de Behind the scenes hier. Benieuwd naar de uiteindelijke commercial? Die kun je hier bekijken.

  Audities voor een tweede commercial